Sola Optikk Sola Optikk
Meny

Lokale saker

Bli testpilot for My Day multifocal kontaktlinser

Hvis du har merket at ting på nært hold ser utydelige ut, som for eksempel skjermen på mobilen, kan du være i ferd med å utvikle presbyopi. Det er et helt naturlig forløp som påvirker synet hos de fleste av oss når vi kommer opp i 40-årsalderen.  I dette tilfellet skaffer mange seg lesebriller, men det finnes flere alternativer.

 

Vi trenger testpiloter til å prøve My Day multifocal! Du får prøve linsene gratis i 10 dager!

Takket være MyDay multifocal kan du nå se tydelig på alle avstander og slippe å bruke briller. Endagslinsen MyDay multifocal er designet for å gi deg godt syn på alle avstander – på nært hold, på lang avstand og alt imellom. Siden øyets hornhinne trenger oksygen, har linsene høy oksygengjennomtrengelighet og gir linsen også fantastisk komfort hele dagen, slik at øynene dine holder seg klare og hvite.

 

Prøv MyDay multifocal kontaktlinser

 

Egenskaper:

  • MyDay multifocal er utstyrt med en unik teknologi som kalles CooperVision Binocular Progressive SystemTM, som er utviklet for å hjelpe de som har tidlig presbyopi med å venne seg til multifokale linser, slik at de kan ha et godt syn selv når deres presbyopi utvikler seg.
  • Langvarig komfort: Aquaform® Technology binder vannet – for utrolig komfort hele dagen.
  • Høy oksygengjennomtrengelighet: 100 % av oksygenet når hornhinnen, slik at øynene dine holder seg klare og hvite.
  • UV-beskyttelse: beskytter øynene mot ultrafiolett stråling, noe som bidrar til å ta vare på øyehelsen.

Kategorier: Progressive briller/linser