Alliance Optikk Sola Alliance Optikk Sola
Meny

Lokale saker

Progressive briller – kom til oss!

Et av våre spesialområder er å gi deg de beste progressive brillene for ditt syn. Med god tid, nøyaktig tilpassing, målinger og kunnskap om dine øyne, lover vi deg en brilleløsning du blir fornøyd med.

Har du progressive briller i dag du ikke er fornøyd med ønsker vi at du kommer til oss, kom til oss så hjelper vi deg! Vi jobber daglig for at progressive glass skal bli en god opplevelse, og skreddersyr sonene i glasset, slik at det passer til deg og ditt syn. Du velger til hvilken pris og kvalitet. Du har selvfølgelig bytterett om du ikke trives med glasset.

 

Bestill synstest her

Har du passert 40 år er det stor sannsynlighet for at synet har endret seg. Progressive briller har brilleglass med tre ulike synsfelt med glidende overganger slik at du kan se godt på alle avstander.

Det første tegnet på at du trenger progressive briller eller lesebriller er at du merker at du må holde mobilen eller boken lenger unna for å lese skarpt.

 

PROGRESSIVE BRILLEGLASS

De beste progressive brilleglass gir umiddelbart skarpt og uanstrengt syn på næravstand, på lang avstand og på alle avstander imellom. Du vil oppleve jevne overganger mellom synsfeltene med det samme du tar på deg brillen. Progressive briller gjør det mulig for presbyope personer å fortsette sine aktiviteter, både privat og på jobben, med selvtillit og evne til å nyte alt livet har å by på.

 

Fordeler med riktig tilpassede progressive briller med gode brilleglass

  • Frihet med brede og komfortable synsfelt – Opplev alle detaljer innen armlengdes avstand og bortenfor med høy presisjon.
  • Utvidet syn – Aktiviteter som å lese på sengen, bruke digitale enheter og sjekke GPS-en mens du kjører er nå blitt mye enklere.
  • Mindre hodebevegelser– Fordi du ikke trenger å lete etter det riktige punktet ved å vri på hodet, blir det mindre belastninger som kan gi nakke- og skulderspenninger.
  • Multitasking– Du kan fortsette som vanlig og gjøre flere ting samtidig uten å forstyrres av dårlig syn.
  • Skreddersøm– Brilleglassene kan skreddersys til begge dine øyene og gi deg det beste synet for deg.
  • Mindre forstyrrelser– Kortere tilvenningstid ved nye brilleglass.

 

Progressive briller lesebriller

 

Hva er presbyopi?

Presbyopi kalles også aldringssyn. Som mange andre ting i livet er presbyopi en av de tingene vi ikke kan unngå. Det spiller ingen rolle hvor bra eller dårlig synet ditt er fra før, når du kommer i en viss alder vil øynene dine miste evnen til å fokusere på nært hold.

Forandringen som skjer skyldes at den fokuserende linsen i øyet blir stivere og mindre elastisk etter at du fyller 40, og dermed blir det vanskeligere å fokusere på nært hold. Ved 45 års alder er evnen til å fokusere på nært hold ofte så anstrengende at det er nødvendig å avlaste med briller. De første tegnene er ofte at du blir fortere trett/sliten ved lesing.

Nesten 50% av oss nordmenn er i dag presbyope, det betyr at vi bør bruke progressive briller. Progressive briller har en styrke for å se klart på avstand, en for mellomavstanden og en annen styrke for å se klart på nær, alt i samme glasset. Styrken er er sømløs og jevn slik at det blir uforstyrret syn mellom de ulike synsfeltene. Dette er en brilleløsning som er mest komfortabel og som de fleste blir veldig fornøyd med etter litt tilvenning.

 

Med progressive brilleglass kan du se klart både på langt hold, mellomavstand og nært.

Våre optikere har mange års erfaring med progressive glass. Kom innom så får du informasjon, dette vet vi mye om!

 

Progressive briller lesebriller

 

PROGRESSIVE KONTAKTLINSER

Designet for klart syn på alle avstander

Ny teknologi gir de beste kontaktlinser tilpasset det livet vi lever i dag. Multifokale kontaktlinsene gir glidende overganger fra nær til mellomavstand og avstand. I dag er vi mer visuelt bevisste og har en krevende hverdag – vi ønsker oss i mange sammenhenger et alternativ til briller uten at det skal gå på bekostning av synet. Linser er et ypperlig valg ved for eksempel sykling, golf og løping, eller under solbriller uten styrke.

 

Progressive linser

Enklere tilvenning

For noen kan det ta tid å venne seg til progressive glass, for andre går det veldig greit, begge deler er like normalt. Våre optikere anbefaler deg å skaffe deg progressive briller så snart du merker at det blir litt vanskeligere å lese, tilvenningen er enklere ved små forandringer. Det er også lurt å satse på kvalitet og den siste generasjonen av glass som vil gi deg et roligere synsbilde og større klare synsfelt som gir en mer naturlig synsopplevelse. Opplever du problemer med tilvenning, kom tilbake til oss så tar vi en etterkontroll både av styrken og brilleglassene. Vi gir oss ikke før vi finner riktig synsløsning for deg!

 

Din Fastoptiker

 

Bestill synstest her

 

 

 


Kategorier: Progressive briller/linser